Monday, 2 May 2011

quraisyah angau !



Quraisyah mustafha !
hoi hoi hoi. 
aku tau kau pasti nak bukak blog aku kan ?
so sekarang aku nak mngutuk kau dalam blog aku ni tau tau. :D
ohh baru lepas putus cinta kau ye ?
hahahaha kecian doh perempuan tu. apela kau ni.
dah dapat gf yang caring pon kau tanak lagi.
haaa aku tau kenapa. sebab kau angau kan Aryna Azizan kan ?
wehh dia classmates kita.
ape daa kau nih.
aku ta rasa aryna nak terima kau lebih dri tu sebab dia penah cakap at aku, personal.
dia just anggap kau bestie dia je. so ? accept it Qu.
aku tanak lah nanti kau kecewa sampai nak behenti college sebab aryna tolak kau. 
HAHAHAHHAHA :D
okay, tape la Qu. 
sebabkan korang berdua ni bestie aku, aku doakan yang terbaik untuk korang
just ingat satu pesan aku,
kau pon paham kan aryna cmne ?
dia bukan macam gadis gadis lain tau Qu. TIDAKK sama sekali !
aku tau perasaan kau bila kau dengan aryna.
aku, dee, sheera ngan lynn perasan bila kau pandang ary memang lain.
apelaaa kau nih !
ahahahaha, kau rindu aryna ta ?
mesti rinduuu kan !
aku tau tu. hahahaa




Good Luck Quraisyahhh. 
hahahahahaa xD

No comments:

Post a Comment