Monday, 2 May 2011

what's wrong with me yeah ?
tetiber je cmnih.
okayy, ni semua itu budak HM laaa.
tah ape tah dia buat, tetiber fallen in love pulak.
cewahhhhh <3 
HAHAHA.
yeahhh, seriously I'm happy right now. because of You :)
who r 'You' ? 
someone special lah kan. hahahaha
pelikk ohh macam mane boleh tersangkut ni ?
hahahah lumrah hidop kan. biasa la semua tuu. hehee.
pape pon memang nawa kena admit yang now nawa pon dah mula sayang dia.
eeeuuuuu jiwang sial malam ni. 
hahaahaha perasaan mane boleh tipu kan you ?
dah sayang takan nak cakap benci pulak. hihi
hope sangat hubungan kita kekal lama kan. 
i love you. seriously ! 
tade kata main main lagi dah.
tapi kan you, you kena la sabar dengan sikap budak budak I ni tau ?
yelahhh you paham kan what I mean ?
heee i miss youu honey. i love you
<3

No comments:

Post a Comment