Tuesday, 17 May 2011

:'(

whats wrong with me yeah ? why why ?
lately ni aku ase macam ade je yang ta kena. ape aku buat ade je yg aku rasa ta puas hati.
kenape kah ?
lemas la aku macam nihh.
mungkin sebab kesihatan aku kot. so mental aku pon terganggu la jugak
haihhh benci betul la :(
dah la minggu depan result kua. memang terbaik la kan ?
kejapp je da masok 3 minggu aku kat rumah ni. 
tapi aku ase macam baru 3 hari je tauu. hahahahahaha xD
malasss nak balik kuantan tetiber.
lpas ni aku selalu kena pegang pen, pegang buku, pegang calculator
haihhhh malas !!
ayah mama, alang malas nak balik kuantan !! boleh ta ??
huhuhu dah la tadi
aku chat ngan nono. dia cakap at bilik tu da ade 10 budak baru masok.
bapakk ramai. majoriti nursing.
memang bangkai la kan ? ta bole ramai lagi gaknye wehh ??
aku rinduuu roomates lama aku !!! :'(
nape korang keluar dulu sayang sayang ku ?
korang finally dapat jugak rumah sewa tu kan. huhu..
hati hati tauu duduk luar. jangan ligat sangat kawan kawan...
hurmmm...
kat sape lagi tempat aku nak mngadu whai ellie, boboi, nik, echaa :'(
memang la aku ade bestie lainn... 
tapi korang pn bestie aku jugakk. tapi tapelaa.
aku redhaa even lepas ni aku masok bilik ni dah ta dengar lagi gelak tawa korang tuu :'(
babe.. korang buat aku menangess !
really miss that moment katne korang always dengar problem aku.
korang jaga aku bila aku sakit.
ellie, aku rinduu kau marah aku. nik urut aku. boboi suoh aku makan ubat itu ini.
rinduuu !!




mungkin ni la salah satu sebab aku berat hati nak balik kuantan kot..
korang, t pape aku nak stay rumah korang ehh !
jangan korang ta bagi pulak auu. huhu :'(
even dalam bilik tu tinggal kami bebudak OM sahajaa, :'(
missyouu all babe. 

No comments:

Post a Comment