Saturday, 9 July 2011

camping xD

enjoyyyy :)
yeppi yeppi. :)
terbaik lah kan aku pegi camping setelah betahun lamanya aku ta pegi.
alahh, ni pon sebab program Office Management UITM-UCSA lahh.
attendance di wajibkan pulak. haha..
so camp kami diadakan di Kem Cempaka, Pantai Sepat, Kuantan :)
alahhhh just 2day 1 night jela.
bayaran rm30 siap sediakan makanan. HAHAHA
tapi makanan dia ? mula mula merungut jugak lah kan..
tp sebab dah lapa tu, balon jela ape yang ade. hahahahaa..
semalam, sampai sana dalam pkol 3 something kot.. sampai je teros masok bilik,
n then sembahyang asar bejemaah..
untung la sape boleh sembahyang tu.. huhu..
aktiviti petang tu ktorg ade LDK. terbaik lahh..
sambil sambil tu sempat jugak lah ktorg curik curik
amek picture :)
hihihi :)
masing masing seronok :)

macam macam lah aktiviti dorang buat tu..
mula mula tu slow jugak lah impak yang dorang kasi at ktorg semua.
so pmulaan program, agak bosan lah jugak kan..
tp bila malam, terbaik lahhh !
segment touching touching nih banyak betol.
sape yang mudah menanges tu, seriously nages jelahhh !
cm kawan aku c shera tu. menangesss ta sudah sudah, HAHAHA
aku ni keras hati. egois pulak tu. so susah la nak menanges. sangat susah !!
tp seriouslah sedih kot. huhuhu..
ape eh tajuk ceramah tu ? Munasabah Diri kalau ta silap aku..
omg. part touching bila dia tnjuk vdeo sedihh semua tu..
ishhhh sedihhh kot !
lebih lebih lg dia ceritakan pgorbanan parent kite semua..
sape ta melalak kan ? hurmmmm
lpas tu boleh pulak dia buat lakonan ngan kononnya macam mak kite meninggal la apela..
ishhh ta suka lahh !
malam tu macam macam bunyi pulak dorang kuakan.. 
siap ade bau kapur barus la, air mawar lah. eeiii seramlah bodoh. HAHA
errr macam macam lah lagi kan ceritanya..
kalau nak cerita semua je, penat lah kan jari ni nak menaip. hehehe
okaylahh.. bangun pagi ni awal lah kan semua bangun..
sebab 5.45am masing masing da kena bkumpul.. 
solat sbuh bejemaah kan.. HAHAHA
ta tahan nak gelak bila bestie aku semua solat. alhamdulillahhh :)
aku ta dapat na joinlahh pulak.
Allah bg cuti kan. untung lahhh xD
err aktiviti habis dalam pukol 12.30 cmtu kot...
dah la lapar. nasib baik lunch makan sedap sedap ! :)
memang ni yang ktorg tgu2x la kan. nak balik lah wehhh ! HAHAHAA
nak mandi nak tido :)
tp before tu sempat la jugak ktorg lpak tepi pantai sepat ni kann begambar sakan..
cehhh
tula dia towel untuk shera lap air mata dia tu. hahaa.. just kidding my dear :)
saya sayangss korang semua. muwahx muwahx :)
peace yeah :)
terbaiklahhhhh ! even penat nak mampos, tp serious seronok.. thanks to all lecturers, buat event cmnih untuk kami.. :)







1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete