Monday, 13 June 2011

buzz

hi people ! hehe. lamanyaa ta update blog.
habis dah berhabuk blog aku ni kan.
adat la kan bila da start class ni.. memang tahap kemalasan nak online !
hari hari class 8.30pm weh. letih mata aku nih.
assignment jangan cakap la kan.. dah banyak sangat da..
benci lah hidop kalau banyak sangat assignment nihh.
tapi betol gak cakap amir kan. sape suoh aku asyik tangguhkan keje je. 
Padan Muka kau Nawwar ! HAHAHAA
sepatotnya harini kena submit 2 assignment, tetapi sebab aku ni agak pemalas orangnya
22 keje aku ta buat kot ! sorry MISS !
haa amek kau nawa. harini betubi2x lagi assignment kau kena buat.
tapi bila kau nak start buat hah ? HAHAHA..
malas malas malas..
hahahaha.. okay la bubyee :))




No comments:

Post a Comment