Thursday, 28 April 2011

holiday =D

okay, tomorrow is my last paper. BEL je pon. hahahaha so study pon sikit sikit jela.. haha selamberr badak je kan? macam la terer sangat english kau tu nawwar? hahahaha biarkan :) classmates aku plan nak g jalan ramai ramai. tapi aku tatau la dorang nak pegi mane. kejap nak pegi Pantai Selamat la, kejap dengar nak pegi Panching Air Terjun. heyyy mereka ni. aku ta kisah la mane mane pon. tapi tanak la pegi Pantai tu. macam ta seronok je. kalau pegi mandi, mesti best. hahahaha dah la aku dah lame ta pegi mandi air terjun. tapi baju? alaa, malas nak bawak balik baju kotor. huhu ni la dia kalau naik bus kan? tu tanak ni tanak. mengelabah betul. hahahaha :D 


plan cuti yang ta berapa lame ni, of course i want to meet my sahabat. Fifie, Lala, Eyqa, and Teha. hidop aku takan penah lengkap kalau korang tade. lagi sekor betina tu, memang aku dah buang jaoh jaohh. tanak ade badi dia melekat kat kawan kawan aku. hahahhahaha kasar kan bunyi dia? sudah sudah. ta perlu cerita psal itu betina okay? haha. tapi aku ade gak plan ngan dee, aryna and lynn nak turun KL ramai ramai jumpa at sane. asyik jumpa at kuantan je kan? so jumpe la tempat lain la pulak. hahaha yaww excited yaww ! sumpah ta sabar. heee ayah cakap, hari ahad malam dia nak bawak kiteorg pegi PD. again PD, but its okay ayah. lgpon dah lama alang ta pegi sane. asyik jalan at kuantan je borink jugak kan? hehehe... macam macam plan ye nawwar cuti kau ni ? alahhh bukan selalu pon aku balik seremban. so ape salahnya? akak akak and adek tersayang aku tu, mesti korang pon rinduuuu gilaa dengan aku kan kan kan? hahhahaha mengakuu jela. balik nanti nak ciom ciom kucing tersayang aku. i missyouuu kucing :) okay okay. aku dah merepek macam macam. siot je. okayy la bubyee :)

No comments:

Post a Comment