Saturday, 9 April 2011

:D

friendship is never ending.. itu yang boleh nawa cakap untuk kawan kawan baru nawa yang nawa kenal at university college shahputra ni. they are my best friends. even baru beberapa bulan kite semua berkawan, nawa rasa macam da lama sangat kenal ngan korang. yess ! korang terbaik.. thankyou so much because sudi sangat jadi kawan nawa yeahh.


haihhh korang semua ni. yeye oo jee plan bagai nak buat aktviti memasak hari sabtu ni kan ? pirahhh satu pon tade ! yang shera ni balik, and semalam dengar que pon balik. haa balik la rami ramai ye.. untung la balik. tp kan entah kenapa nawa tade nafsu nak balik seremban.. haihh i think i noe y.. hehe.. entah la ehh :) berbalik pada cerita tadi, haritu korang semua bercerita bagai nak rak ehh nak masak ayam la ikan la ape laa at rumah c yen ngan qu ni. tp hampehhh ! y haa ? haha its okay. banyak lg mse kott.. hahahha. insyallah satu hari nanti okayyy. actly, nawa pon ta ready lg nak masak untuk korang.. yelahh memang la nawa reti masak, tp takot la kan if ta kena ngan tekak korangg tu.. kan kan ? dala pulak nawa ni da lame ta jejak kaki ke dapur.. hahaha al-maklum laa last balik rumah pon mase raya cina duluu.. hehe.. okayy la, just nak cakap tu je.. hope satu hari nanti kite smua jadilahh ehh nak main "masak masak" tu okayy.. insyallahh.. hahaha :DD

No comments:

Post a Comment