Monday, 1 August 2011

Ego ek aku ni?

Ego? Yes, its me !
Aku memang egolah. Sangat sangat tau !
Kenapa kau ta paham paham kenapa aku marah kau doh?
Kau nak cakap aku suka maki hamun kau.
Mende aku maki hamun kau bersebab.
Kau ingat aku ni gila ke tetiber nak maki hamun kau haa??
Kau bgtau aku salah kau cuma sikit.
Okay fine aku terima !
Tapi apehal kau tetiber nak MENGUNGKIT segalanya yang lepas tu?
Weh bhai ! At least kau cakap aku cmtu, aku 
angkat jugak doh called kau pagi tu.
Tadelah burn pon credit kau macam aku tu.
Sia sia bhai !
Kau ingat aku lupa? So apa point kau nak mengungkit?
Tapelah. Mungkin memang betol apa kau cakap
Kau memang ta boleh terima perangai aku kan.
So kau nak bla okay.
Aku tanak jadi Egois untuk kau terima aku.
Tapi harap harap lepas ni kau boleh pk lah apa yang aku buat
semua nih okay !
Kalau kau boleh bahagia macam tu, aku ta kisah !
I wish u happy always
:)


No comments:

Post a Comment