Sunday, 26 June 2011

hang out with my girls :)

yeahh finally kan nawa dapat jugak mengupdate blog yang telah sekian lama di tinggalkan. hehe. 
sorry yea, serious tade banyak masa nak update hari hari.
dengan assignment yang bejutanya lagi.. omg :(
okay macam biasa, hari minggu memang bosan kan ? hee
nak hang out tapi duit tade. ehh bukan tade tapi sekadar cukop cukop jelaa.
wahai ptptn, bila kau nak masok wehh ? asl la lambat sgt..
hari ni, memang aku da decided ngan aryna yg na pegi ecm, sebab aryna na beli broadband.
untungg la kan :)
and after that, c lin ngan dee pon join sekali.
wahh memang best la kan kua ramai ramai. tp always spoil sebab shera tade.
dia ade kem ape tah ngan kawan kawan skola lama dia. haihh..
its okay la.. maybe next time, insyallah :)
so, harini aku tatau asal aku teover nak melawoo macam nak pegi dating.
sedangkan c aryna ngan dee sempoi je.
aku pulak over ladies :)
hihihi but nice okay. i loike <3
disebabkan ktorg ni dah lama sangat ta bergambar sama sama..
so, harini ktorg balun la beposing sakan. adat la perempuan kan..
hehehee :)
before pegi ecm sempat la jugak ktorg bergambar sikit.
loveyou girls :)
dayana malek:)
bestie <3
my roomates <3
my girls <3
:)
                                aryna with razin <3
yess, finally aryna dapat jugak hang out with someone yg bakal menjadi bf dia satu hari nanti.. insyallah.. 
aryna, try bukak pintu hati awk untuk dia. xD


hahaha after penat bejalan satu ecm tu, ktorg decided nak lepak starbucks. nyummy sedap :)
aryna ngan razin join sekali nawa ngan lin lepak sini..
dee ngan boyfriend dia lepak kedai mapley. dee teman bf dia makan..
hehe.. untung la masing masing bf ade at sini.. nawa ?
jaohhh d mata tp insyallah dekat di hati. HAHAHAHA. jangan marahh ye syg :)
hehehe.. ishh sudah sudah jangan masok topic ni. sensitip tau !
hurmm, okay la people.
tatau na cakap ape lagi.. maybe ni je kot.
pape pon sumpah memang best gilaaa harini.
thanks my girls.
love u all :)

No comments:

Post a Comment