Thursday, 28 April 2011

nak balik !

yawww nak balik dah ta lame lagi. tiket bus dah beli. barang barang kejap lagi aku pack. aku nak online puas puas dulu. dah lame kot aku ta online, kesibukkan study study study. hahahaha poyo gilaa ! kejap je rasanya dah habis sem 1. just tinggal lagi satu paper je. lepas tu horayyyyy. nak balik nak balik nak balik. omg, sumpah rindu gilaa at rumah. especially at bilik aku. yela, last aku balik pon mase raya cina dulu. mane ta lamanyee kan? hahaha. lagi lagi sekarang musim durian kan? memang balik ni aku nak suroh ayah beli durian banyak banyak. nak makan tempoyak. suoh mokde buat. hahahahaha *suka suki aku nak merintah orang kan? tatau la ape nak buat balik nti. memang bejalan sakan jela kan? eee seriusly kot memang ta sabar nak tunggu ahad ni. nti aku turun at bahau, fifie nak amek aku hantar at seremban. yawww dating ngan kau jela syafinaz idriss. btw, thankyouu sudi nak amek aku at bahau tu. aku boleh nak turun terminal. tapi bila kau cakap kau nak amek, okayy la tu. nti aku belanjer kau Mcd eh? hee upah tauu aku bagi dekat kau. ;) okay la, just nak cakap tu je. mood*NAK BALIK

No comments:

Post a Comment